Tandläkare och dagis

Nu på morgonen var vi alla iväg till tandläkaren. Pappa fick sitta först i stolen och bli fotograferad på tänderna. Vilken bra grej, De fick upp korten direkt i datorn brevid stolen, behövde inte vänta på att det skulle framkallas.
Sen var det Cornelias tur. Hon tyckte inte att det var så skoj att behöva sitta i stolen så hon fick sitta i pappasknä i stolen. Först ville hon inte öppna munnen så att tandläkaren kunde se. Men så hämtade tandläkaren en tandborste och borstade samtidigt, då gick det bra. Så tandläkaren passade på att räkna hennes tänder då.
Cornelia fick flour på tänderna och så lite bananpollering också. Fast tandläkaren använde maskinen så satt hon aldelles stilla.
Efteråt så fick Cornelia en tandborste och ett klistermärke. Cornelia passade på att ge bort sin napp (igen) denna gången till tandläkaren. då fick hon välja en sak till i lilla lådan.
Michaela sa att hon ville och också ha en ny tandborste, tandläkaren var snäll och gav henne en. De fick även munskydd och handskar också så de kan leka hemma med.
Om ett par veckor så är det min tur att gå dit. Pappa fick ny tid han så han ska också dit igen om ett par veckor och laga en lagning som gått sönder.



Efter tandläkaren åkte vi till dagis och lämnade Michaela. Hon ska vara där 1½ timme på måndagar för att vara med på Ateljedagen hon har saknat det så mycket.
Hon blev så glad när hon fick gå till dagis idag också fast hon inte brukar.
Nu får Aqua stolleryck här i soffan och åker runt på ryggen så nu ska vi hitta på något..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0