Du vet att...

...du är småbarnsförälder:

* När du 30 minuter efter att ha klätt dig för dagen ser att du redan har fläckar av varierad art på dina en gång så rena kläder.

* När du, efter att barnen har lagt sig för kvällen, sitter som överkörd av tåget utlsagen i soffan med ett märkligt "efter konsert" ljud ringande i öronen.

* När du nynnar på en låt som verkat fastnat i huvudet...o efter en stund kommer på att det är introt till "Musse Pigg´s klubbhus".

* När du sjunger Carolas "Hey Mickey" för att det är det enda som får barnet att äta. * När du genomlider natt efter natt, balanserandes ytterst på sängkanten, med små vassa knän/sparkande mini fötter/ vevande armar i ryggen.

* När du är ute på restaurang/café/affärer etc...ser/hör ett barn i trotsålder som skriker o går bärsärk o inte tänker: - Amen...vicken jobbig unge! Utan ger föräldrarna en medlidsam blick.

* När du blir alldeles gråtmild av att höra: -Mamma! Om! (Vilket jag äntligen lyckats tyda till: tycker om dig mamma...på Ludde-språk.) o som sedan följs av en bamse-kram.

Finns inge bättre än them kidz!!

Kommentarer
Postat av: mamma

Oh det har jag gått igenom 4 ggr men det var det värt....

2009-08-06 @ 20:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0