Skånes djurpark

Idag var det SÅ fint väder. Så först tänkte vi att vi skulle gå till Loppmarknaden som skulle vara i gymnastiksalen här i Billeberga. Men när vi kom bort dit så kom vi på att det är ju inte förrens nästa månad... Hmmm typiskt oss eller.

Istället slängde vi in ungarna och vagn i bilen och åkte till Skånes djurpark.
Vi kom dit kl 11 och det var inte så många bilar där, vi fick alltså en bra parkeringsplats nära ingången och i skuggan.

Inträdet kostade 140 kr /vuxen. Men oandra sidan så kommer man in obegränsat antal gånger i parken sen under året. Det är ju bra för oss som bara har 40 min dit.
Eftersom det inte var så tokvarmt idag så var de flesta djuren vakna. Barnen tyckte att  det var spännande att kolla på djuren och att klättra klätterställning och åka rutschkana och allt.



Ordentliga horn hade denna oxen som den körde ut  genom staketet.



Michaela fick lov att köra traktor 10 kr kostade det och hon hann köra tre hela varv på den lilla banan



"Titta" var ett väl använt ord av Cornelia. Allt skulle man titta på.

Summa summarum av dagen:
Skånes djurpark var ganska lagom park för barnen. 10-mynt är en sak man behöver ha med sig dit för att barnen ska få prova att köra traktor och grävmaskin. Ponnyridning fanns också, men som alltid på sånt ställe så var det mega kö. Sen vet vi dessutom att barnen vågar inte sätta sig på en häst när de väl få chansen... Men det gjorde ju inte att Michaela slutade tjatta om att få rida.

På kvällen kom dessutom lillasyster Ida och hälsade på med sin sambo. Så nu blev vi bjudna på kalas i Malmö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0